Nienke Pietens

Ik ben Nienke Pietens en ben de eigenaar en oprichter van Kinderatelier Paletje in Groningen.

 

Na mijn opleiding aan de Pabo heb ik een baan gekregen in het basisonderwijs. Ik merkte  dat ik vooral de creatieve activiteiten erg leuk vond. Ook bleek ik erg goed te zijn in het bedenken en uitwerken van themalessen en projecten. Hier stak ik dan ook  heel veel tijd in. Ik leerde ook hoe ik kinderen kon betrekken bij het thema waardoor ze enthousiat en geconcentreerd bleven.

Dit gegeven ging ik later ook toepassen bij de kinderfeestjes die ik voor mijn kinderen organiseerde. Ik kon mijn hart ophalen. Dit was wat ik geweldig vond en ik kon me uitleven op het organiseren, bedenken en uitwerken van diverse thema's. Ook de ouders van vriendjes en  mijn vriendinnen reageerden enthousiast als ik weer een nieuw feestje had gegeven, want dan konden zij het feestje ook weer lenen. " Dat scheelt ons zoveel tijd".  Dit bracht mij uiteinelijk op het idee om de complete feestjes te gaan verhuren. Om zo ouders te helpen bij het geven van een geslaagd feestje en kinderen een fantastiche dag te bezorgen waarop zij kunnen stralen.  

Wanneer ouders na een feestjes ( toch wel een beetje moe) de kist komen terugbrengen en ze vertellen me dat het een zeer geslaagd feestjes was, dan maakt dat mijn dag weer goed.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

creatieve2 creatieve3 creatieve4 creatieve5 elfje1 elfje2 frozen1 frozen2 griezelen1 jonkvrouw1 jonkvrouw2 jonkvrouw3 jonkvrouw5 piraat1 piraat2 prinses2 prinses3 prinses4 ridder1 ridder2 ridder3 zeemeermin2 zeemeermin4